Kwaliteit en service staat bij Bouwbedrijf Cosyns op de eerste plaats. We hebben uw bouwproject hoog in het vaandel staan. Ons bedrijf heeft daartoe behoorlijk geinvesteerd. Onze machinale is uitgerust met de nodige apparatuur, waarmee wij het merendeel van de onderdelen zelf fabriceren. Tevens beschikken wij over een eigen spuiterij.

Wij streven naar minimale afvalproductie. Een uniek afzuigingssysteem verwijdert alle houtkrullen, die vervolgens worden samengeperst tot blokjes van open haard-formaat.

De verwarming van de machinale gebeurt middels een infraroodsysteem. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen veroorzaakt dit geen stofverplaatsing, wat ten gunste is voor de spuiterij.

Minder rommel en beter voor het milieu!

BouwGarant
Bouwbedrijf Cosyns  is aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant-aannemers voldoen aan strenge eisen. Wanneer een aannemer hier niet aan voldoet, mag hij immers niet onder de BouwGarant-vlag werken.Want bij een BouwGarant-aannemer moet u kunnen rekenen op kwaliteit, heldere afspraken, grip op de kosten, service, betrouwbaarheid en de verBOUWgarantie. Zie voor meer informatie www.bouwgarant.nl.

Bouwend Nederland
Ook zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit is de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Naast het behartigen van de belangen van haar leden, en het meepraten bij de vorming van nieuwe wet- en regelgeving, richt zij zich ook op de verbetering van de bedrijfsvoering van haar leden. Op die manier kan de bouwsector zich verder ontplooien, en een steeds groter maatschappelijk belang dienen. Zie ook www.bouwendnederland.nl.

Bouwbedrijf Cosyns heeft haar eerste conceptwoning opgeleverd. Deze woning, van het type Villa, is gerealiseerd op nieuwbouwproject. ‘Nu de binnenkant nog afwerken, en we kunnen erin!’  de gelukkige eigenaren. ‘We hebben altijd graag zelf willen bouwen. Op den duur heb je dan dat stuk grond, maar dan? Na goed rondkijken wisten we wat we wilden: een strakke en stoere woning, en traditioneel gebouwd. Bij Rijnberg ben je dan aan het goede adres.’ Het type woning was snel gekozen. Toen de vergunningen rond waren, en de grond bouwrijp, werd begonnen met de bouw. ‘Alles wordt voor je geregeld. En ook al gaat het om vastgesteld concept, er is ruimte genoeg voor de wensen van de klant. Zo vind ik de brede ramen van de Amsterdamse School heel mooi. Dus heeft Rijnberg de kozijnen aangepast. Er was sowieso veel overleg over details, men dacht echt met ons mee. Dat maakte de samenwerking zeer plezierig!’ Nu de woning is opgeleverd, kunnen Michael en Froukje beginnen met afwerken. ‘Er is nog genoeg te doen, maar aangezien de aangegeven bouwtijd is gehaald, hoeven wij ons niet te haasten. Maar dan nog kun je binnen 9 maanden wonen in hun woning!’


Sleutel op de deur woningen

Bij Taelman bouwen we jaarlijks aan een twintigtal sleutel-op-de-deur-projecten. Dit zijn wooneenheden waar we instapklare woningen en soms ook appartementen op bouwen. Is het project reeds af? Dan heb je de mogelijkheid om wel heel snel te verhuizen. Is het nog in ontwikkeling? Tuinafsluiting laten plaatsen Dan heb je de eventueel de mogelijkheid om zelf nog het één en ander te veranderen aan de architectuur of indeling.

Zetels

Grote voorraad zetels  voor scherpe prijzen. Bekijk de collectie! Ruime keuze in modellen, bekleding, kleuren en materiaal. Grootste collectie van Europa. + MA-VR ‘s-avonds open. + Altijd scherpe prijzen. + Kortingen tot 60% + Deskundig meubeladvies.